Tuesday, 6 May 2014

♥ Miracle Tree Dah Ada Frame!!!


Projek yang aku buat beberapa minggu lepas, dah pun duduk dalam frame...heeeee...cantiknya!!! (angkat bakul sekejap).

Ok, jutaan terima kasih pada papa yang sudi luangkan masa sabtu lepas temankan mama pergi Pudu untuk tempah frame ni..

4 comments :

  1. Quilling ni ialah seni menggulung kertas kemudian digam dan dipicit untuk membentuk pelbagai bentuk.. Menurut sumber internet, di zaman Renaissence, biara dan biarawati di Perancis dan Itali menggunakan quilling untuk menghias buku2 dan peralatan agama mereka. Then pada kurun ke-18, seni ini mula popular di Eropah....

    ReplyDelete
  2. ma tk cite pun yg pa pun ada bg idea jugak..hehe..apa2 pun pa akn bagi sokongan dkt ma 100%

    ReplyDelete
  3. trima kasih pa..haha...dah tulis dah tapi tak kluar plak...technical problem la tu :p

    ReplyDelete